اخبار و مقالات

​ظرفیت تولید گوشت مرغ از 2 میلیون تن گذشت
تاریخ انتشار : 1395/5/20 ساعت 09:50:44
ظرفیت تولید گوشت مرغ از 2 میلیون تن گذشت


















ظرفیت تولید گوشت مرغ از 2 میلیون تن گذشت
تاریخ: 1395/01/31
شماره: 4461
بازدید: 82
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در بخش گوشت مرغ ظرفیت تولید به بیش از دو میلیون تن رسیده است که سال گذشته 70 هزار تن گوشت مرغ صادر شد و می توان با سرمایه‌گذاری‌های جانبی خطوط تکمیلی در کنار کشتارگاه‌ها راه‌اندازی کنیم.
 
به گزارش خبرنگار ایسنا در منطقه خلیج فارس، حسن رکنی در دومین همایش فرصت های سرمایه گذاری استان هرمزگان با بیان اینکه تا سال 1392 تراز مالی حوزه کشاورزی منفی بوده است،‌ عنوان کرد: عدد 82 میلیارد تراز منفی به مثبت پنج میلیارد رسیده است که امسال حتی با توجه به شرایط خوبی که داشته‌ایم بی‌نیازی به واردات گندم را تجربه خواهیم کرد.

این مسئول اضافه کرد: در بخش دام و طیور نیز بخش عمده‌ای از محصولات صادر می‌شود و در بخش گوشت مرغ نیز ظرفیت تولید به بیش از دو میلیون تن رسیده است که سال گذشته 70 هزار تن گوشت مرغ صادر شده که می توان با سرمایه‌ گذاری‌های جانبی خطوط تکمیلی در جنب کشتارگاه‌ها راه‌اندازی کنیم.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ظرفیت‌های ایجاد شده در بخش طیور و دام در کشور بسیار گسترده است، افزود:‌ استعدادهای خوبی در حوزه کشاورزی کشور داریم که باید این فرصت‌ ها را به ثروت تبدیل کنیم.

رکنی گفت: همچنین برای حضور 100 شناور صیادی از کشور ایران برای حضور در آب های بین‌المللی برای افزایش توان صید حوزه شیلاتی کشور نیز هدف گذاری شده است.

وی ادامه داد: از حدود هفت میلیون اراضی، 60 هزار اراضی کشاورزی داریم که بخشی از این اراضی شرایط تبدیل به گلخانه را دارد.

رکنی افزود: تا افق 1404 قریب به 50 هزار هکتار به پرورش میگو اختصاص می‌یابد که اگر این اتفاق رخ دهد می‌توان دگرگونی چهره اقتصاد استان را متصور بود.
منبع خبر: خبرگزاری ایسنا